Volgens mij
heb je Roy nodig.

Op het web, in je team of in je onderneming

Ik werk voor startups en doorbrekers.

Je hebt meer nodig dan een designer, developer of adviseur. Niet iemand die alleen maar de weg wijst, maar iemand die 20 jaar lang heeft meegebouwd aan het web van vandaag. Een hybride generalist die zich beweegt op de raakvlakken van techniek, schoonheid en communicatie.

Een generalist die zich kan meten met specialisten

Een teamleider die kan volgen, en graag zijn handen vies maakt. Een professional in het volledige spectrum van web-development en de processen daar omheen.

 
"Simply the smartest guy I know, and always striving for perfection."
Ramon de la Fuente, Future500

Of je hem nu inzet in een team, of inschakelt op spannende momenten... Met één persoon beschik je over een klein leger aan expertises: user experience design, web design, frontend web development, backend development, build automation, hosting infrastructuur, etc.

Van HTML5/CSS3 tot HATEOAS REST, van Wordpress tot Spring Framework en van OAuth2 Security tot automatische Docker deployments... Geen zorgen: hij weet waar het over gaat en beheerst de technologie.

Breekijzer voor processen en communicatie

Empathie. Respect. Inspiratie. Plus een vleugje rebelse charme. Hoe zit het in elkaar? Hoe komen we van nu naar dan? Hoe leid ik mijn team naar de volgende stap in professionalisering? Welke technologie moeten we omarmen? Welke moeten we afstoten?

Vloeiend in de taal van de ondernemer, gebruiker en de technisch specialist. Inzetbaar als verdediger, aanvaller, of vredestichter.

 

Geen half werk

Ik sta voor 100% tevredenheid.

Neem contact op

Inzet in overleg ivm beperkte beschikbaarheid