INTERIOR DESIGN MARKETING WORKSHOP/MASTERCLASS

Leading by Design

Drie sessies van drie uur, op 19 december, 9 en 23 januari
Droom van Zwolle

Leading by Design

Zimzam is een innovatief, open platform voor interieur ontwerpers. Het is gericht op het promoten van talent en het proactief ontwikkelen van de markt middels een collectief, designer-driven marketing offensief.

In de aanloop naar de publieke lancering van het platform organiseert Zimzam de workshop/masterclass "Leading by Design". In drie sessies van drie uur draait het om de centrale vraag:

Wat moet er gebeuren om de markt voor interieur-ontwerp te transformeren naar een kansrijke omgeving voor talent?

Als deelnemer krijg je onbeperkte en ongefilterde toegang tot de visie achter dit ambitieuze project. Je wordt uitgedaagd op een andere manier naar de markt te kijken, en dit onmiddelijk te vertalen naar je eigen studio.

We zoeken gedreven, getalenteerde interieurarchitecten, ontwerpers en stylisten

We hopen op een mix van frisse starters en ervaren professionals die klaar zijn voor de volgende stap. In de pilot van dit programma is plek voor maximaal 8 deelnemers dus wees er snel bij. Deelname is gratis.

Waarom doen we dit

Zimzam is voor en door ontwerpers. Kritische feedback helpt ons om nog beter in te spelen op wat belangrijk is voor jullie. Dat is waardevol voor ons, dus daarom vragen we (nog) geen geld voor deze masterclass. Het win-win principe staat aan de basis van alles wat we doen; Zimzam staat voor professionals die elkaar helpen verder te komen.

De sessies worden geleid door Roy Willemse: bedenker, ontwerper en ontwikkelaar van het Zimzam platform. Je kunt hem vinden op LinkedIn. Hij is altijd te porren voor een goede kop koffie in de stad.

Agenda en aanmelden

Het programma neemt 3 vrijdagmiddagen in beslag, van 13:00 tot 16:00:

19 december 2014, 9 januari 2015 en 23 januari 2015.

Stuur een e-mail naar info@zimzam.nl of meld je aan via Facebook. Wij nemen vervolgens contact met je op om je deelname te bevestigen.

Locatie

Droom van Zwolle
Koestraat 35, Zwolle

Parkeren

Burgemeester van Roijensingel